VARMT VÄLKOMNA!
Lunch - Kulturhuset v. 20
Lunch mellan kl 11-14:30 mån-fre | |
Måndag | |
Stekt majskycklingbröst m. ramslöksmajonnäs samt bulgursallad smaksatt med örter och citron | 148:– |
Bakad Sej m. gräslöksvelouté och rostade primörer med picklade senapsfrön | 148:– |
Tisdag | |
Koreansk högrevsgryta m. misomajonnäs, gari, salladslök, friterad vitlök, koriander samt jasminris | 148:– |
Kummel Meuniere m. brynt smör, riven pepparrot, citron, friterad kapris och örtrostad färskpotatis | 148:– |
Onsdag | |
Kalvfärsbiff m. sauterad löksky, rårörda lingon, inlagd gurka och potatispuré | 148:– |
Halstrad Gös m. rödbetor, kapris, schalottenlök, brynt smör, citron och dillrostad potatis | 148:– |
Torsdag | |
Confiterad Fläsksida m. salsa verde, citruscrème, ruccola, bakad tomat samt ört & vitlöksrostad potatis | 148:– |
Vitvinspocherad Kolja m. Sandefjordsås, kruditésallad, citron och färskpotatis | 148:– |
Fredag | |
Steak Tartare m. dijonaise, kapris, syrad silverlök, äggula, jungfrusallad och pommes frites | 148:– |
Pankopanerad Fishcake m. glasnudelsallad, srirachamajonnäs, gyozakrisp, lime och koriander | 148:– |
Veckans Pasta | |
Maccheroni al torchio m. varmrökt lax, gröna ärtor, babyspenat, grädde och riven parmesan | 148:– |
Veckans Soppa | |
Crème Ninon m. räkor, örter och surdegskrutonger | 109:– |
Alla Vardagar under lunch | |
Kalvköttbullar m. gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré | 178:– |
Caesarsallad m. marinerad kycklinglårfilé, bacon och surdegskrutonger | 156:– |
Räksallad m. quinoa, ägg, avokado, örtkräm och citron | 186:– |
Falafelsallad m. quinoa, solrosfrön, gurka, tomat, rödlök, avokado samt sesamyoghurt | 156:– |
För barnen | |
Kalvköttbullar m. gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré | 86:– |
Amerikanska pannkakor med sylt och grädde | 76:– |
Meny
Öppettider kök | |
Måndagar-Söndagar 11-18:30 | |
Smått & plock | |
Pommes Frites med dip | 45:– |
Färska gröna oliver | 45:– |
Marconamandlar | 55:– |
Mellan & större | |
Dagens Tips | 148:– |
Veckans Pasta | 148:– |
Veckans Soppa | 148:– |
Croque Monsieur på surdegsbröd med Gryueré & emmentalerost, svartrökt skinka, cruditésallad med picklade senapsfrön och dijonaise | 164:– |
Gambas - Chili & Vitlöksfrästa tigerräkor m. hackad persilja. Serveras i gjutgärnspanna med grillat surdegsbröd och aioli | 154:– |
Kalvköttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré | 178:– |
Toast Skagen m. sikrom, citron, dill och jungrfusallad (halv eller hel) | 114/186:– |
Caesarsallad med marinerad kycklinglårfilé, bacon och surdegskrutonger | 156:– |
Räksallad med ägg, avokado, quinoa, örtcrème och citron | 186:– |
Falafelsallad med quinoa, avokado samt sesamyoghurt | 156:– |
Rimmad Lax m. dillstuvad potatis, kruditésallad med senapsfrön samt citron | 176:– |
För Barnen | |
Kalvköttbullar m. gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré | 86:– |
Amerikanska pannkakor med sylt och grädde | 76:– |
Dryck | |
Vita Viner | |
Kein Name, Grüner Veltliner | 109:– |
Ruffino, Pinot Grigio | 119:– |
Gustave Lorentz, Riesling | 129:– |
Laroche, Chablis | 159:– |
Rosé Viner | |
Ruffino, Merlot | 119:– |
Röda Viner | |
Xavier, Côtes-du-Rhône | 109:– |
Luigi Di Grasso, Piemonte Barbera | 119:– |
Laroche, Pinot Noir | 129:– |
Mousserande Vin | |
Zimor, Prosseco | 119:– |
Öl På Flaska | |
Eriksberg 50cl | 94:– |
Carslberg Hof 33cl | 76:– |
110W IPA 33cl | 96:– |
Staropramen 33cl | 90:– |
Kronenbourg 1664 33cl | 88:– |
Alkoholfritt | |
Läsk | 40:– |
TÖRST, Olika smaker | 46:– |
Råsaft, Olika smaker | 42:– |
Festis, Olika smaker | 18:– |
Ramlösa | 38:– |
Öppettider
Öppettider kan variera då vi följer Kulturhusets öppettider | |
mån-fre | 11-19:30 |
lör-sön | 11-19 |