LUNCH
STORIES

Måndag
Vildsvinskorv smaksatt med rödvin och örter, rödlökchutney, örtsky och fransk ljummen potatissallad 125:–
Bakad skreitorsk med nubberöra, beurre blanc och skottsallad 125:–
Tisdag
Kycklinggryta med gröncurry, sawoykål, champinjoner och jasminris 125:–
Halstrad Forell med sauce verte, bönsallad, grillad citron och rostad potatis 125:–
Onsdag
Biff alá Lindström med persiljesmör, rödvinssky samt potatispuré 125:–
Fish Tacos med friterad torsk, chilimajonnäs, picklad lök, rödkål, mangosalsa, isbergssallad, lime, koriander, sesamkrisp och tortillabröd 125:–
Torsdag
Nattbakad högrev med äpple och pepparotsgrädde, rödvinssky, jungfrusallad och rostad potatis 125:–
Ångad sej med rostad morotskräm, vitvinsvelouté, friterad jordärtskocka och örtpotatis 125:–
Fredag
Gordon Bleu med sardellsmör, gröna ärtor, bakad rödlök, machesallad, råstekt potatis och citron 125:–
Fisk och skaldjursgryta med vitvin, tomat, fänkål, aioli och krutonger 125:–
Veckans Pasta
Krämig garganelli med spinata ventricina, ruccolapesto, soltorkad tomat, rostade frön och parmesan 125:–
Veckans Soppa
Skaldjursbisque med handskalade räkor, dragoncremé och rotfruktschips 98:–
Salladsbuffé, kaffe/te och dessert ingår i våra lunchrätter mellan 11-14:30