Lunch mellan kl 11-14:30 mån-fre |
Måndag |
Rimmad Oxbringa m. pepparrotssås, pickles, skånsk senap och potatispuré |
148:– |
Bakad Sej m. rostad paprikasås, kronärtskocka, rosmarin och vitlökspotatis |
148:– |
Tisdag |
Boeuf Bourguignon m. champinjoner, rökt sidfläsk, smålök och potatispuré |
148:– |
Friterad kummel m. Dansk remouladsås, citron och ärtsallad |
148:– |
Onsdag |
Yakiniku m. miso & ingefärsmajonnäs, gari, böngroddar, jasminris samt koriander |
148:– |
Smörstekt Gös m. dillcrème, jungfrusallad, citron och rostad potatis |
148:– |
Torsdag |
Kalvfärsbiff m. sauterad rödlök, rödvinssky, rårörda lingon och stompad potatis |
148:– |
Tryffelöverbakad Kolja m. beurre blanc, savoykål och rostad potatis |
148:– |
Fredag |
Flat Iron Steak m. bearnaise, rödvinssky, tomatsallad och friterad potatis |
148:– |
Havets wallenbergare m. gröna ärtor, citron, brynt smör, rårörda lingon samt potatispuré |
148:– |
Veckans Pasta |
Krispig Gnocchi m. basilikapesto, soltorkad tomat, ruccola, riven parmesan och hasselnötter |
148:– |
Veckans Soppa |
Palsternackssoppa m. baconkrisp och örter |
109:– |
Alla Vardagar under lunch |
Kalvköttbullar m. gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré |
178:– |
Caesarsallad m. örtstekt majskycklingbröst, bacon och surdegskrutonger |
156:– |
Räksallad m. quinoa, ägg, avokado, örtkräm och citron |
186:– |
Falafelsallad m. quinoa, solrosfrön, gurka, tomat, rödlök, avokado samt sesamyoghurt |
156:– |
För barnen |
Kalvköttbullar m. gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré |
86:– |
Amerikanska pannkakor med sylt och grädde |
76:– |