LUNCH
STORIES

Måndag
Isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor, saltgurka & äpple samt senap 125:–
Tandoori lax med basmatiris, mynta-yoghurt, papadums & blomkål 125:–
Tisdag
Grillad oxbringa, senapssky, picklade rotfrukter samt potatispuré 125:–
Citronbakad kolja med jordärtskockssås, örtslungad potatis & kålrabbi 125:–
Onsdag
Pannbiff med brynt lök, skysås, saltgurka & kokt potatis 125:–
Moules Frites (vinkokta blåmusslor) med pommesfrites & saffrans aioli 125:–
Torsdag
Schnitzel med citron & örtsmör, kalvsky, rostad potatis & friterad kapris 125:–
Sotad lax sashimi med nudelssallad, sojamajonnäs, jordnötter & lime 125:–
Fredag
Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör & rårörda lingon 125:–
Saffransdoftande fisk & skaldjursgryta med surdegskrutonger & aioli 125:–
Veckans pasta
Pasta pesto med mozzarella, soltorkad tomat, parmesan & pinjenötter 125:–
Veckans soppa
Linssoppa med gräddfil & rostade frön 98:–
Salladsbuffé, kaffe/te & smulpaj med vaniljfluff ingår i lunchen.