LUNCH
STORIES

Måndag
Grillad fläskkarré med chilisky, rostad potatis, kålsallad & vitlöksmajonnäs 125:–
Friterad sej med örtmajonnäs, gröna ärtor, kokt potatis & citron 125:–
Tisdag
Helstekt kalkonbröst med svampsås, spetskål & örtrostad potatis 125:–
Laxtartar med chilimajonnäs, mangosalsa, svart ris & koriander 125:–
Onsdag
Kalvfärslimpa med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka & koktpotatis 125:–
Smörstekt forell med vitvinssås, stompad potatis, rostad fänkål & citron 125:–
Torsdag
Boeuf bourguignon med smålök, svamp & rökt sidfläsk serveras med potatispuré 125:–
Halstrad lax med dijonnaise, bladspenat, sockerärtor & kokt potatis 125:–
Fredag
Lammfärsbiff med chevrecreme, bulgursallad, rostade frön & vitlöksyoghurt 125:–
Fisk & skaldjursgryta med saffransaioli & surdegskrutonger 125:–
Veckans pasta
Fiocchetti fylld med gorgonzola, serveras med rostade valnötter & örtsås 125:–
Veckans soppa
Rödbetssoppa med smetana & saltgurka 98:–
Salladsbuffé, kaffe/te & smulpaj med vaniljfluff ingår i lunchen.