LUNCH
STORIES

Måndag
Friterad kyckling med kimchi, jasminris & chilimajonnäs 125:–
Smörstekt Forell med stompad potatis, vitvinssås, gröna ärtor & citron 125:–
Tisdag
Kalvfärsbiff kryddad med parmesan & soltorkad tomat serveras med potatispuré, rödvinssås & haricoverts 125:–
Bakad torsk med ägg, räkor & pepparrots samt brynt smör, kokt potatis & citron 125:–
Onsdag
Grillad fläskkarré med BBQ-sås, rostad potatis, kålsallad & syrad rödlök 125:–
Friterad scampi med nudelsallad, grönchilimajonnäs, jordnötter & lime 125:–
Torsdag
Lammfärsbiff med couscoussallad, vitlöksyoghurt, rostade frön & balsamicosky 125:–
Halstrad lax med hollandaisesås, kålrabbi, bladspenat & kokt potatis 125:–
Fredag
Schnitzel med brynt smör, rödvinssky, sockerärtor, citron & friterad potatis 125:–
Fisk & skaldjursgratäng med stompad potatis, citron & örter 125:–
Veckans pasta
Spenat & ricottafylld cannellonipasta med svampsås, grönkål & pinjenötter 125:–
Veckans soppa
Tomat & basilikasoppa toppad med mozzarella 98:–
Salladsbuffé, kaffe/te & smulpaj med vaniljfluff ingår i lunchen