LUNCH
STORIES

Måndag
Pannbiff serveras stuvad blomkål, rostad potatis & skysås. 120:–
Het nudelsallad serveras med friterad tofu, soya mayo samt kimchi på pak choi & bovetecrunch. 120:–
Tisdag
Karibisk kalvgryta serveras med kokosris, mangosalsa & bönsallad. 120:–
Citron ört ångad sej serveras med saffranssås, stompad potatis, räkor samt picklad fänkål & rädisa. 120:–
Onsdag
Ankbröst serveras med potatispuré, sidfläsk, apelsinsky samt linser & vaxbönor. 120:–
Fisk & skaldjursgryta serveras med saffransaioli, surdegskrutonger & örtsallad. 120:–
Torsdag
Flap steak fajitas serveras med pico de gallo, gräddfil & avokado. 120:–
Havets Wallenbergare serveras med potatispuré, skirat smör, ärtor samt räkor & dill. 120:–
Fredag
Helstekt fläskfilé serverad med potatisgratäng, grön pepparsås samt bakad tomat & haricots verts. 120:–
Lax sashimi serveras med svart ris, chilimajo, picklad pumpa samt kimchee & sesam gurka. 120:–
Veckans pasta
Penne pasta, pesto, mozzarella, tomat & ruccola. 120:–
Veckans soppa
Krämig svampsoppa serveras med rotfrukt chips & Västerbotten ost. 98:–
Salladsbuffé, kaffe/te och smulpaj med vaniljfluff ingår.