LUNCH
STORIES

Måndag
Italiensk bratwurst med potatispuré, picklad lök & senapsky 125:–
Bakad torsk med skaldjurssås, dillkoktpotatis, sockerärtor & citron 125:–
Tisdag
Svensk Majskyckling, risotto med smak av rostad vitlök, tomatsallad & pinjenötter 125:–
Halstrad lax med sparrissallad, dijonmajonnäs, kokt potatis & citron 125:–
Onsdag
Rimmad oxbringa med potatispuré, pepparrotssås & inlagda rotfrukter 125:–
Örtmarinerad sej med saffranssås, buljongkokt ris, räkor samt spenat & rädisor 125:–
Torsdag
Lammfärsbiff med couscoussallad, gurkyoghurt, rostade frön & grillad citron 125:–
Smörstekt gös med stompad potatis, vitvinssås, kräftstjärtar & hyvlad fänkål 125:–
Fredag
Helstekt kalv med tryffelbearnaise, gröna bönor & pommesfrites 125:–
Tonfisktartar med svart ris, sojabönor, gurka & mangoketchup 125:–
Veckans pasta
Gnocchi med pesto, soltorkatomat & mozzarella 125:–
Veckans soppa
Fransk löksoppa med surdegskrutonger gruyèreost 98:–
Salladsbuffé, kaffe/te & smulpaj med vaniljfluff ingår i lunchen.