LUNCH
STORIES

Måndag
Majskyckling med gnocchi, kronärtskocka, soltorkad tomat & paprikasås 125:–
Smörstekt Forell med vitvinssås, kålrabbi, rädisa, stenbitsrom och potatispuré 125:–
Tisdag
Jamaican Jerk Korv med potatispuré, rostad vitlöksmayo, syrad rödlök & örter 125:–
Bakad Långa med saffranssås, räkor, bladspenat & stompad potatis 125:–
Onsdag
Persilja Järpar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka & kokt potatis 125:–
Torsk med rödbetor, kapris, brynt smör, dillslungad potatis & citron 125:–
Torsdag
Boeuf Bourguignon med rökt sidfläsk, svamp, smålök & potatispuré 125:–
Grillad Lax med primörsallad, romsås, citron & friterad lök 125:–
Fredag
Schnitzel med rostad potatis, broccolini, rödvinssky & citronsmör 125:–
Sotad Tonfisk med grillad gemsallad, caesaryoghurt, surdegskrutonger & kapris 125:–
Veckans pasta
Garganelli med grönsparris, zucchini, citronsås & parmesanost 125:–
Veckans soppa
Kikärtssoppa med grissini & parmesanost 98:–
Salladsbuffé, kaffe/te & smulpaj med vaniljfluff ingår i lunchen.