LUNCH
STORIES

Måndag
Kyckling fajitas med pico de gallo, avokado, vetetortilla & lime 125:–
Krämig fisk & skaldjursgryta med saffransaioli & surdegskrutonger 125:–
Tisdag
Biff Lindström med skysås, rostad potatis, örtsmör samt saltgurka 125:–
Chilibakad kolja med tomtarisotto, tomatsallad, parmesan & ruccola 125:–
Onsdag
Spansk Chorizo med parmesanpotatispuré, rödvinssky, friterad lök samt zucchinisallad 125:–
Havets wallenbergare med potatispuré, skirat smör, grönsaker & citron 125:–
Torsdag
Boeuf bourguignon med potatispuré, smålök, svamp & rökt sidfläsk 125:–
Halstrad lax med dijon hollandaise, grönsparris, örtslungad potatis & citron 125:–
Fredag
Kalvfärsbiff med rostade rotfrukter, kantarellsås, brysselkål & svartvinbärsgelé. 125:–
Sotad tonfisk med jalapeñomajonnäs, gemsallad, quinoa & rostade frön 125:–
Veckans pasta
Cannelloni fylld med ricotta & spenat serveras med tomatsås samt basilika marinerad mozzarella 125:–
Veckans soppa
Grönärtssoppa med kräftstjärtar & pepparortsgrädde 98:–
Salladsbuffé, kaffe/te & smulpaj med vaniljfluff ingår i lunchen.