LUNCH
STORIES

Måndag
Merques m. cous-coussallad samt youghurt smaksatt med örter och chili 135:–
Bakad Sej m. skaldjurssås smaksatt med saffran & chili, nlomkål och rostad färskpotatis 135:–
Tisdag
Marinerad Fläskkarré m. pico de gallo, guaccamole, lime, koriander, jasminris och tortillabröd 135:–
Lättrimmad Torsk m. ägg, pepparrot, räkor, brynt smör och dillslungad potatis 135:–
Onsdag
Biff alá Lindström m. persiljesmör, rödvinssky och råstekt potatis 135:–
Citronbakad Kummel m. harissa och sesamyoughurt. Serveras med matvetesallad 135:–
Torsdag
Grillad Kycklingfilé m. yuzudressing, chilimajonnäs, pak-choi, jordnötter och jasminris 135:–
Rödspättarullader m. beurré blanc, rädisor & sugarsnaps samt jasminris 135:–
Fredag
Helstekt Shoulder Clod – Bogstek m. tryffelmajonnäs, rödvinssky, broccolini samt rostad potatis 135:–
Fisk & Skaldjursgryta m. tomat & vitvin, saffransaioli och surdegskrutonger 135:–
Veckans Pasta
Krispig Gnocchi m. vitlök och chiliolja, svartkål samt parmesan 135:–
Veckans Soppa
Krämig tomtatsoppa m. örter, mozzarella och surdegskrutonger 98:–
Salladsbuffé, kaffe/te och dessert ingår i våra lunchrätter mellan 11-14:30