LUNCH
STORIES

Måndag
Ox & baconkorv med potatispuré, picklad rödlök, senapsky & pepparrot 125:–
Bakad Gös med tryffelhollandaise, sockerärtssallad, kokt potatis & citron 125:–
Tisdag
Kalvfärsbiff med citron & anissky, potatispuré, gröna bönor & citron 125:–
Ugnsbakad torsk med rödbetor, kapris samt brynt smör, kokt potatis & citron 125:–
Onsdag
Varm rostbiff med potatisgratäng, chilisky samt broccolisallad & rostad lök 125:–
Halstrad forell med stompad potatis, kräftsås, gröna ärtor & västerbottenost 125:–
Torsdag
Skånsk kalops med kokt potatis, rödbetor samt brysselkål 125:–
Tandoorilax med raita, basmatiris samt papadums 125:–
Fredag
Asiatisk schnitzel med chilimajonnäs, jasminris & kålsallad 125:–
Krämig fisk & skaldjursgryta med surdegskrutonger & saffransaioli 125:–
Veckans pasta
Pasta Gigante med sparris, spenat, citron & parmesan 125:–
Veckans soppa
Jordärtskockssoppa toppad med räkor & gräslöksolja 98:–
Salladsbuffé, kaffe/te & smulpaj med vaniljfluff ingår i lunchen.