Kulturhuset

VECKANS LUNCH V.43

11.00-14.00

I lunchen ingår salladsbuffé med bröd, dessertbuffé samt färskmalet bryggkaffe alt. te

 

MÅNDAG

Coq au vin på kyckling, Serveras med potatispuré, smålök, svamp, rökt sidfläsk och ört crème 115:-

Bakad kolja med räkor, saffranssås, rädisor, sockerärtor, dillkokt potatis och citron 115:-

 

TISDAG

Pannbiff med brynt lök och skysås. Serveras med kokt potatis, rårörda lingon och pressgurka 115:-

Sejfilé med havskräftssås. Serveras med stompad potatis, bakade gulbetor och bladspenat 115:-

 

ONSDAG

Grillad karré med barbecuesås. Serveras med sötpotatisfries, majskolv och kålsallad 115:-

Halstrad gös med tomatvinegrette, risonisallad, mozzarella och zucchini 115:-

 

TORSDAG

Confiterad oxbringa med potatispuré, karljohansvamp, vinägersky och rostade hasselnötter 115:-

Sotad lax med quinoa. Serveras med mangoketchup, avokado, rostade pumpafrön och lime 115:-

 

FREDAG

Wallenbergare med potatispuré. Serveras med skirat smör, gröna ärtor och rårörda lingon 115:-

Ångad torsk med ägg, räkor och pepparrot. Serveras med kokt potatis, skirat smör och citron 115:-

 

VECKANS PASTA

Cannelloni med spenat och ricotta. Serveras med tomatsås, lufttorkad skinka och pecorino 115:-

 

VECKANS SOPPA

Krämig rotsellerisoppa med tryffel och bakat fläsklägg 89:-

 

HELGMENY

11.00-17.30

Köttbullar i gräddsås serveras med potatispuré, pressgurka och rårörda lingon 136:-

Fisk och skaldjursgryta serveras med saffransaioli, krutonger och räkor 138:-

 

ALLTID PÅ STORIES

Skogssvamptoast med västerbottenost 104:-

Räksallad med avokado och matvete 155:-

Köttbullar i gräddsås serveras med potatispuré och rårörda lingon* 136:-

Quinoasallad med Chevré och avokado 125:-

Halloumisallad med gryn, grillade grönsaker och grönärtshummus 125:-

Caesarsallad med kycklingfilé, bacon och parmesan 128:-

Quesadilla med salsa och gräddfil: kyckling alt. vegetarisk 105:-/98:-

Pannkakor med sylt och grädde för barnen 72:-

 

*Serveras från kl. 14.00