LUNCH
STORIES

Måndag

KYCKLINGFILÉ MED RUCCOLARISOTTO, BALSAMICOSKY, ROSTADE PINJENÖTTER, SOLTORKAD TOMAT OCH PARMESAN 115:-
ÖRTÖVERBAKAD SEJ MED VITTVINSSÅS, FÄNKÅLSSALLAD, RÄKOR, KOKT POTATIS OCH CITRON 115:-

Tisdag

KALVFÄRSBIFF MED POTATIS/PARMESANPURÉ, SALVIA, PROSCIUTTO OCH CITRON/ANISSKY 115:-
SANSHOPEPPAR BAKAD TORSK MED NUDLAR, KRISPIGA GRÖNSAKER OCH SKALDJURSDASHI 115:-

Onsdag

LAMMROSTBIFF MED BAKADE BETOR, CHEVRECREME, ROSTAD POTATIS OCH SKY 115:-
ÅNGAD REGNBÅGSFORELL MED STOMPAD POTATIS, CITRUS BEURRE BLANC, KÅLRABBI OCH FORELLROM 115:-

Torsdag

OXKIND BOURGUINGNON MED POTATISPURÉ, SVAMP, RÖKTSIDFLÄSK OCH SMÅLÖK 115:-
RIMMAD LAX MED DILLSTUVAD POTATIS, CITRON, RÄDISAOCH SOCKERÄRTOR 115:-

Fredag

STÄNGT!

Veckans pasta

GARGANELLI MED ROSTAD VITLÖKSMASCARPONE, PINJENÖTTER, BLADSPENAT OCH PANCHETTA 115:-

Veckans soppa

SÖTPOTATISSOPPA MED ROSTADE PUMPAFRÖN, CHILI OCH GRÄDDFIL 89:-

I LUNCHEN INGÅR SALLADSBUFFÉ MED BRÖD, DESSERTBUFFÉ SAMT KAFFE ELLER TE