LUNCH
STORIES

Måndag

Köttbullar med Äppelgräddsås, Lingon & Kokt Potatis 110:-
Ugnsbakad Torskfilé med Äggsås, Sparris & Kokt Potatis 120:-

Tisdag

Älgfärsbiffar med Gräddsås, Svartvinbärsgelé, Lingon & Potatismos 110:-
Fiskgratäng med Räkor i Dillsås & Potatismos 120:-

Onsdag

Kycklinggryta med Kokosmjölk, Curry, Paprika & Ris 110:-
Panerad Rödspätta med Dansk Remouladsås & Kokt Potatis 120:-

Torsdag

Helstekt Fläskkarré med Slottsås, Äppelmos & Kokt Potatis 110:-
Smörstekt Torskfilé med Ägg, Räkor, Pepparot & Kokt Potatis 120:-

Fredag

Boef Bourgnignon med Syltlök, Bacon & Potatismos 110:-
Ugnstekt Lax med Sikromssås & Kokt Potatis 120:-

Veckans soppa

Tomat & Linssoppa med En Ostsmörgås 85:-

I LUNCHEN INGÅR SALLADSBUFFÉ MED BRÖD, DESSERTBUFFÉ SAMT KAFFE ELLER TE