LUNCH
STORIES

Måndag
Dubbelpanerad fisk med citronsås och kokt potatis
Grillad kyckling med champinjonsås och ris
Vegetarisk. Pasta med vegofärs zucchini i krämigpestosås
Tisdag
Raggmunk med stek fläsk och lingonsylt
Thailänskakt fiskgryta med skaldjur basilika chili och ris
Vegetarisk: Rödbetorsbiffar med vitlökssås och klyftpotatis
Onsdag
Stekt schnitzel med rödvinssås klyftpotatis och gröna ärtor
Pasta med tonfisk i tomatsås rivenost chili och ruccola
Vegetarisk ; falafel med klyftpotatisb tzatziki och bondsallad
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk /utan samt pannkakor sylt o grädde
Kycklingragu i rödcurry med chili och ris
kalvfärslimpa med gräddsås timjan rostad potatis och lingonsylt
Fredag
Halstrad lax med currydipp och koktpotatis
Lasagne a la forno eller vegetarisk lasagne med rivenost och ruccola