LUNCH
STORIES

Måndag
Stekt fisk koljalfile med remouladsås och kokt potatis
Grillad kyckling med grönsaker och ris
Medelhavs köttfärs panna med auberginer , zucchini och ris
Tisdag
Raggmunk med stek fläsk och lingonsylt
Indiskt fiskgryta med koriander mynta och ris
Vegetarisk: spenat och potatis platta med soltorkadetomater salladsost ocg basilikadessing
Onsdag
köttbullar med potatismos gräddsås och lingonsylt
Teriyaki kyckling med morötter och ris
Vegetarisk ; Kikärtsgryta med blomkål chili, basilika och ris
Torsdag
Champinjonsoppa med pannkakor samt vispgrädde och sylt
Grillad kycklingbröstfile med pepparsås och ris
Biffragu i rödcurry med grönsaker och ris
Fredag
Halstrad lax med currydipp och koktpotatis
Lasagne a la forno eller vegetarisk lasagne med rivenost och ruccola