Meny

Meny

 

Bakom allt vi serverar på STORIES ligger en tanke. Vi erbjuder modern mat som passar dagens tempo och behov. Allt vi serverar går bra att ta med sig om man vill äta någon annanstans. Vi varierar vårt utbud efter säsong och letar hela tiden efter nya roliga maträtter som passar våra gäster.

 

På alla STORIES arbetar en välutbildad köksmästare som ser till att råvarorna behandlas på bästa sätt. Resultatet blir en hälsosam och smakrik matupplevelse, samtidigt som rätterna får en modern touch.

 

Vi väljer våra råvaror med omsorg. Vi serverar handpillade räkor och har alltid dagsfärska grönsaker. Våra bakverk tillverkas efter gamla traditioner. Smör och grädde är vardagsmat för oss för smakens skull, samtidigt som vi månar om det hälsosamma.

 

Vi erbjuder en meny där smörgåsarna, wrapsen och salladerna får minst lika stor plats som kaffet. På alla STORIES kan du äta dagens lunch. Maten tillagas a la carte på färska råvaror eftersom kvalitén i det vi gör är en central del av konceptet. Beroende på vilken av våra STORIES du besöker ser dagens meny lite olika ut. Klicka på menyn för din STORIES och kika vad som erbjuds just denna vecka!